Vaplock

Vaplock produceert systemen om de blootstelling aan schadelijke chemicaliën in de laboratoriumomgeving aanzienlijk te verminderen. Minimaliseer lekken, morsen en damp die ontsnappen uit oplosmiddelafval en voorzie containers van Vaplock, producten voor gesloten systemen.

Door lekken en het vrijkomen van dampen geeft een “open” circuit van een chemische analyse systeem direct in de laboratoriumomgeving af. Dit vrijkomen van gassen in het laboratorium kan worden verminderd door verschillende belangrijke componenten aan het standaardinstrument toe te voegen. De missie van Vaplock is om een veiligere, gezondere en schonere werkplek te creëren door unieke, effectieve en betaalbare en vooral verantwoorde oplossingen te bieden voor problemen met vloeistofsystemen in het laboratorium.

Het Vaplock Closed System voorkomt lekken en ontsnappen van damp uit HPLC-containers voor oplosmiddelafval en reagensvaten, vermindert de blootstelling aan schadelijke chemicaliën in de laboratoriumomgeving aanzienlijk. Vaplock producten zijn geschikt voor gebruik in combinatie met een breed scala aan laboratoriumapparatuur, flesjes en slangafmetingen.

VAPLOCK
Minimaliseer lekken, morsen en damp die ontsnappen uit oplosmiddelafval en voorzie containers van Vaplock, producten voor gesloten systemen
Verpak capillairen snel en gemakkelijk voor HPLC en massaspecificaties, tot 9000 psi, met de Nanobaume

NANOBAUME
Lagedruk polypropyleen luer en allerlei verbindingsstukjes voor gas- en vloeistofoverdracht.

Bekijk de website