Sciencix

Sciencix is een leverancier voor HPLC-onderdelen, gevestigd in Burnsville Minnesota, in de Verenigde Staten. Steve Harris richtte CTS (nu Sciencix) op in 1985. Steve’s expertise lag in het onderhoud van HPLC-instrumenten en, met jarenlange ervaring als Waters Engineer als servicemonteur, wilde hij laboratoria een alternatieve bron bieden voor hoogwaardig onderhoud en reparatie.

In hun assortiment zitten heel veel componenten zoals, seals, pistons, checkvalves voor HPLC pompen en autosamplers en andere items zoals detectorlampen die interessant geprijsd zijn. Sciencix geeft een levenslange garantie op alle onderdelen voor fabricagefouten.
Met name voor WATERS, Agilent en Shimadzu (ook Thermo, Jasco, Beckman e.a.) staan veel onderdelen vermeld. Kwaliteit en interessante prijs hier gecombineerd! Ook voor heel veel oudere (zelfs echte oude!) pompen van al niet meer bestaande fabrikanten zijn onderdelen leverbaar. Daarvoor is Sciencix één van onze partners op dit gebied van pomponderdelen.

Sinds de naamsverandering van CTS naar Sciencix is het productscala aanzienlijk uitgebreid met o.a. glaswerk; spuiten; flesjes; well plates & filters. Nu ook onderdelen, toebehoren & kits voor de waters acquity UHPLC apparatuur.

Bekijk de website