Micrafilter

Micrafilter, gevestigd in Washington, Engeland, biedt sinds 1994 een reeks hoogwaardige producten voor de filtratie van lucht, gassen en vloeistoffen om te voldoen aan de specialistische eisen van industriële en wetenschappelijke toepassingen over de hele wereld.

Hun belangrijkste expertise ligt in de technologie van voorgevormde microvezelbuizen. Dit biedt veel voordelen ten opzichte van traditionele filtratiemethoden, waaronder het gebruik van een fluorpolymeerbindmiddel, dat de buizen een hoge temperatuur en chemische bestendigheid geeft voor gebruik in agressieve omgevingen en voor algemene filtratiedoeleinden.

Het uitgebreide Micrafilter-productassortiment omvat ook aluminium en roestvrijstalen filterbehuizingen, roestvrijstalen filters, in-line wegwerpfilters en absorbentia, evenals een uitgebreid assortiment compatibele vervangende filterelementen.

Micrafilter heeft een schat aan ervaring en expertise op het gebied van filtratie van instrumentele processen, waardoor ze alle klanten een zeer efficiënte filtratie-oplossing kunnen bieden, waardoor uitvaltijd wordt geëlimineerd en de bedrijfskosten binnen een breed scala aan toepassingen worden verlaagd.

Bekijk de website