GO Regulator

Producten voor drukregeling.
GO Regulator is een toonaangevende wereldwijde fabrikant van gestandaardiseerde en speciale drukregelaars, membraankleppen en filters voor de analytische, instrumentatie-, petrochemische, olie- en gas- en speciale gasindustrieën. Regelaars en kleppen van GO zijn ontworpen voor een breed scala aan toepassingen, om de druk te regelen en tegelijkertijd lage tot matige flow van veel gassen en vloeistoffen mogelijk te maken.

Vrijwel alle vereisten voor toepassingen van drukregelaars kunnen worden vervuld met ongeveer vijftig GO-vloeistofregelproducten en bijbehorende optionele functies. De GO-lijn omvat enkeltraps-, tegendruk-, domeloaded regulators & vaporizers voor proces systemen en analysers.
Producten die wij leveren van GO Regulator zijn pressure regulators, backpressures, double-stage & compact, piston type regulator for high pressure, cross-over manifolds, electric- & steam vaporizers voor instrumentatie en analyser systems. Materialen zijn roestvrijstaal, monel, messing & hastelloy B & C. De vaporizer (HPR-2 series) is ATEX T-3 gecertificeerd en is een begrip in de analyser wereld.
Inacom Instruments is ” A “-distributor in Nederland en dit betekent dat de GO regulators tegen de beste condities aangeboden kunnen worden!

Bekijk de website