Bio Chem ‘rocker valves’

Omdat ‘rocker valves’ snel de standaard worden voor veel OEM-instrumentfabrikanten die een betrouwbare fluid handling in een kleine ruimte willen, biedt de Opus’ rocker valve van Bio-Chem een stabielere en duurzamere oplossing die een nieuwe standaard zet in moderne fluidica .

Geen enkele rocker valve bereikt een zo hoog vloeistofdebiet (0,04 Cv) met een zo kleine footprint (10 mm) of intern vloeistofvolume (35 µl) als de Opus rocker valve.

Opus biedt zelfs de beste verhouding tussen breedte en Cv van alle beschikbare rocker valves. Opus genereert een flow die gelijk is aan die van grotere 16 mm-klepconcurrenten en zorgt voor een grotere efficiëntie bij een fractie van de grootte. De compacte 10 mm footprint van Opus levert een aanzienlijk bijkomend voordeel op: minder intern vloeistofvolume en dood ‘carryover’ volume. Opus maakt grote stappen in de richting van het uiteindelijke doel van ‘zero dead volumes’, waardoor zowel het verbruik van dure reagentia als de extra kosten van productiviteitsverlies in verband met onderhoud en schoonmaak aanzienlijk worden verminderd; de algehele efficiëntie en winstgevendheid verbeteren.