Alicat Scientific

Alicat Scientific is onze belangrijkste partner in de meet- en regeltechniek. Mass flow meters van dit fabrikaat hebben de hoogste turndownverhouding in de branche, wat resulteert in een snelle en nauwkeurige meting over een breed flowbereik. De producten van Alicat Scientific genieten levenslange garantie.

Leiders in mass flow controllers en flowmeteroplossingen

Alicat was een pionier in het gebruik van het laminaire flowelement , die de traditionele drukverschil meting verbeterde. Alicat produceert en ontwikkelt op maat gemaakte flow control-, flowmeter- en drukoplossingen voor zowel gas- als vloeistoftoepassingen.

Hun massaflowmeters hebben de hoogste turndown ratios (1:200) in de branche, wat resulteert in een snelle en nauwkeurige meting over een breed flowbereik. Alicat is de enige fabrikant van mass flow apparaten die zijn producten ondersteunt met een levenslange garantie *.

Alicat pakt haar rol als versneller van de evolutie van wetenschappelijke ontdekkingen en nieuwe technologieën. Op hun website staat: “Onze productiesnelheid geeft u de vrijheid om u te concentreren op wat echt belangrijk voor u is, of dat nu het verdubbelen van uw productiecapaciteit is, het uitvoeren van flow audits in de helft van de tijd of het ontdekken van iets gloednieuws voordat uw concurrent dat doet.”

Bekijk de website